Sol i sinne, brun inne!

2010-03-30 @ 15:27:40
Det är ju helt underbart när solen skiner hela dagen, kroppen bara fylls av vårkänslor och man vill handla massa nya kläder!
Jag har redan planerat några inköp (med tanke på att jag verkligen låg i lä förra månaden så förtjänar jag faktiskt någor fint nu) Jag fyllde ju faktiskt år också och tänkte köpa några fina plagg för mina födelsedagspengar :)
Bilder kommer upp inom kort!

Idag står det ett enormt påskägg fyllt till brädden av godis här på redaktionen. Jag som börjat min socker-detox så bra :( nu får jag verkligen visa att jag klarar av att hålla mig borta från chokladen...
Den här helgen kommer bli en enda lång pina om jag inte ska få unna mig en endaste liten chokladbit, vi får väl se hur de går. Godiset ska jag hoppa över iaf, sen e ju chokladen min värsta last. Är därför jag kör mest på mörk choklad, känns bättre och den kan man tack o lov inte äta lika mycket av.

Igår körde jag Zumba hemma igen. Grymt kul träning ändå, och efter Zumba Power-passet som är ca 40min så hittade jag e styrkeprogram där man tränar mage, rumpa och lår som jag körde igenom typ halva programmet på (för sen började ju Top Model) och det var en skitbra avslutning på träningen. Måste köra de alltid, då blir de lite över en timmes träning totalt, perfekt!

Ska väl se till och ragga lite mer pressbilder till en grej jag gör om träning nu, annars är det mycket som ska packas och skickas tillbaka i garderoben och prislistor och texter att skriva till det jag plåtade igår.
Imorn är min handledare Pamelas sista dag här på King, sen ska hon börja frilansa och jobba på Sofis mode, och det innebär också att vi bara har knappt två veckor kvar här. Känns lite tråkigt faktiskt, men visst längtar jag ner till Jönköping samtidigt.

Passa på och njut i solen nu!


Nude och animalistiskt

2010-03-29 @ 21:59:39


Nudefärgad top och leopardmönstrade strumpor från H&M, och mina favoriter - stickade sockor (som min farmor gjort) i nudefärg, både sköna och snygga!

Anger management

2010-03-27 @ 11:20:13
Bussresor testar verkligen mitt humör och tålamod (de jag inte har då). Först börjar det när man ska ut till bussen och alla ska trängas som om livet hängde på att få en plats (trors att alla trots allt förbokat, hallå man vet ju att man kommer få plats på ett eller annat sätt!)
Och sen e de dom här idioterna som ska fälla bak sitt säte så långt de bara går, utan att bry sig om den som sitter bakom (om den blir ihopklämd eller inte spelar inte särskilt stor roll) Hade jag nu inte varit i den mindre storleken hade jag själv klämts, i detta fall är det min dator som jag har framför mig som trycks ihop istället. Det gör mig något irriterad, om inte rent ut sagt arg. Sen vänder sig personen i fråga om och tittar på mig och jag ger en arg blivk tillbaka (ni vet hur den ser ut) men inget händer. Jag blir tokig, och suckar högljutt för att visa hur upprörd jag e och flyttar sen på mig (med stor ansträngning) för de går ju bara inte o sitta så! Hade det varit en längre resa, och säg att jag inte haft möjlighet att byta plats. Då hade jag sagt till, ja om jag hade gjort! Lr en käftsmäll kanske om jag var på riktigt dåligt humör, eller så hade jag iaf skakat och sparkat på ryggstödet tills människan fattar att ryggstödet ska upp igen!

Så nu fick jag de ur mig, en timme till på den här bussen nu bara. Sen Nyköping! :)

Aveda-prover

2010-03-26 @ 22:19:13

Fick en liten giftbag med prover från Aveda när jag var förbi Ibeyos presskontor igår. Det var handkräm, fotkräm, schampo och balsam samt en breath refresher. Jag och Johanna testade breath freshnern på kontoret direkt men ja det var lite blandade känslor. Först tyckte vi båda att de va en liten wow-upplevelse då det verkligen kändes skillnad genom några få droppar på tungan. De va bara de att sen kom eftersmaken av anis, och det var väl ingen större hit. Så nja, sådär tyckte väl jag nog.
Återkommer med omdömen om resterande produkter inom kort!

Nästan så man kan kalla detta en liten skönhetsblogg nu hehe :P (delvis iaf)

Imorn åker jag till Nyköping för att fira min farfar som fyllde år i veckan, ha en mysig helg!

Läckert läder

2010-03-26 @ 14:37:40


Kolla in mer snygga grejer på P.A.P Accessories

Bilder från pressfrukosten

2010-03-24 @ 21:25:28


Färgstarkt och lekfullt beskriver den nya Björn Borg-butiken och söta och mumsiga var muffinsen vi bjöds på!

Vichy

2010-03-24 @ 16:55:02


Vichys deo har jag använt och gillat sedan en tid tillbaka och nu har jag även fått möjligheten att prova deras fuktspray (Vichy eau thermale) som man kan använda som uppfräschning när man suttit länge framför datorn, vid långflygningar eller i varmt klimat.
Vid första sprayet kändes det ganska uppfriskande men det återstår ändå att se vad betyget blir. Det var för övrigt helt doftfritt (vet inte om jag gillade de eller kände att det saknades nåt...) men hur som helst kändes det fresh!

Troschock

2010-03-24 @ 13:35:53

En gåva från Björn Borgs nya butik på Sergelgatan, jag valde Love all trosan i skrikigt rosa, tack så mycket!
(Lägger upp lite bilder från pressfrukosten senare idag)

Queens of King

2010-03-24 @ 11:49:28



Blogg och bildtips

2010-03-23 @ 21:09:30
Vill ni se bilder från vår spontana Finlandskryssning kan ni kolla in min vän Tessans blogg
Blunda dock för bilden på mig med huvudet i en chipspåse, för jag visar nästan trosorna där...hmm inte riktigt till min fördel!! :P

Nu e de Desperate housewives...

Tuesday afternoon

2010-03-23 @ 17:38:47
Sitter åter igen själv kvar på kontoret, alltså själv i vårt rum då iaf, och får inte mycket gjort...
Den här sista timmen som jag stannar kvar för att hinna med lite extra brukar inte vara särskilt effektiv om jag ska vara ärlig. 
Har hur som helst idag fått ihop bra med grejer till plåtningen på måndag och sen har fixat med lite annat, som att leta tjejfavoriter och skriva rubriker till Di-jobbet. Den här listan med presskontoren som jag och Johanna försöker sätta ihop går det däremot inget vidare med, får panik på tabeller och word (och excel) !!

Imorgon ska jag på pressfrukost i den nya Björn Borg-butiken så det gäller att komma upp i tid, fast de måste jag säga att jag faktiskt gör varje morgon. Dock gäller de väl snarare att hitta rätt och inte fastna i morgontrafikkaoset som lätt utbryter i den här stan. Ska bli kul iaf.

Idag tog jag en sväng inom Kiehls och handlade några nya krämer, har nämligen blivit väldigt förtjust i produkterna jag fick prover på i samband med mitt senaste besök där. 


Det är alltså en ansiktsrengöring och en ansiktskräm och sedvanligt fick jag även några prover med mig därifrån. Jag fick bl.a en annan hudkräm som är bra för känslig och torr hy (som kan användas som nattkräm eller där man är extra torr) och en micro-peeling. Återkommer om vad jag tyckte om dessa!

Ha en mysig tisdagskväll!

Bildbombning

2010-03-22 @ 21:03:29
Nu har jag lagt upp bilder så det räcker ett tag framöver ;)
Höll ju nästan på att missa Svenska Hollywoodfruar för de här, men nehej. Nu e klockan 9 och jag är bänkad framför tv:n!

Ciao!

Bowling i Jönköping

2010-03-22 @ 21:00:22

Så här ser det ut när jag bowlar (med lättaste klotet i hallen, samma som alla andra kidsen använde...)


Och här har ni mitt motstånd, som ni ser så leder jag här (resultatet underst) men de va väl en av få gånger då om jag ska vara helt ärlig...Skoj va de hur som helst!


P1 på kontoret

2010-03-22 @ 20:51:12

Johanna viker kartonger i garderoben och passar på att fastna med foten i en låda, mkt skratt utbröt vill jag lova!


"Queen of King", Johanna leker med rekvisitan vi lånat till en plåtning (okej de gjorde vi båda två men min bild blev inte lika övertygande hehe)

Ett spännande gästblogg-inlägg från min praktikantvän Johanna kommer inom kort att publiceras här, håll utkik!
/P2

Trerätters på Birka

2010-03-22 @ 20:39:22




Som sagt ingen direkt smakupplevelse men visst såg de ganska aptitligt ut iaf, och tallrikarna var ju superfina (påminner lite om mina
egna fina från Z.A.K) :)

Måndag hela veckan

2010-03-22 @ 17:48:51

Då var helgen redan över, tiden går snabbt när man har roligt :P Hade en riktig myshelg med min älskling och vi kollade på massa film, bowlade (tänker inte ens kommentera vem som vann men lägger kanske upp några bilder lite senare), va ute och gick och bara slappade. Grymt skönt. Och mötet i fredags gick bra :)

Nu sitter jag här på kontoret och försöker få saker gjort, de går trögt idag. Känner mig inte lika effektiv som vanligt, tror att jag sovit för mkt i helgen lr nåt...Kanske e de bara den vanliga måndagströttheten som gör sig påmind.

Tänkte tipsa om ännu en film, såg den på bussen hem igår, grymt bra!
The blind side med Sandra Bullock, som verkligen gör en fantastisk rolltolkning, i ett verklighetsbaserat drama om en amerikansk fotbollsspelares väg till en proffskarriär.   
4+++ 

Långhelg

2010-03-18 @ 11:59:23

Idag efter jobbet tar jag faktiskt tidig helg, åker ner till Jönköping ikväll :)

För imorn ska jag på möte på Kompago och snacka extrajobb, ska bli skoj. Måste nog ta me mig lite jobb ner också så jag blir klar nån gång :P 

Tänkte för övrigt passa på att träna på mitt gym när jag e nere, längtar verkligen efter löpbandet (tro det eller ej) och att röra på mig (mer än att köra Zumba hemma i lägenheten på 36 kvm...)

Helgen kommer nog annars bli lugn, ska bli skönt och inte göra allt för mkt faktiskt, speciellt efter förra helgens utgång och spontana resa :P

Idag ska jag försöka skriva klart mina prislistor och sen i eftermiddag är det plåtning som gäller.

En månad kvar på praktiken nu, galet!

Trevlig heelg!

Shoppa Mango på MQ

2010-03-18 @ 11:14:23


Läs mer på Modette 

Tea-time

2010-03-18 @ 11:01:27

Jag har börjat dricka mycket te igen, både på jobbet och hemma. En ny favorit är Friggs Vanilla Rhubarb :)
Gott!

Händelserik helg och hektisk vecka

2010-03-16 @ 21:57:47
Utgången i Täby i lördags ledde till ett fyllebeslut att dra på Finlandskryssning på söndagskvällen (med Tessan och Johanna), och resten kan man väl säga är historia :P Det var helt klart en upplevelse, men mer än så tänker jag faktiskt inte säga. Inte nu iaf :)
För när jag återvände till land igår eftermiddag fick jag se till att komma ikapp med jobbet. Gick direkt till kontoret och förberedde inför dagens plåtning och i morse var jag på plats på kontoret halv 9 för att fixa lite grejer innan jag begav mig. Vi plåtade 6 looks med 59 budgettips och det blev riktigt bra måste jag säga. Vi var inte klara förrän efter 2 och då var jag hur hungrig som helst.
Så väl tillbaka på kontoret kastade jag i mig mat och satte sedan igång med övrigt arbete. 
Ringde kungliga operans kostymförråd och försökte få tag på rekvisita till en plåtning som äger rum på torsdag men blev vidarebefordrad till Independent kostym och dit ska jag imorgon förmiddag för att låna kungakrona och mantel. Torsdagens plåtning är en smyckesplåtning som jag antagligen kommer följa med på, ska bli skoj.
Men jag måste få ihop texterna till dagens plåtning först och lite andra smågrejer, plus att garderoben måste tas tag i. Sen är det dags att börja ringa in nya grejer till kommande plåtning som jag ansvarar för. Det är helt enkelt mycket nu, men de e skönt. Tiden går snabbt och det är kul.
Idag lämnade jag kontoret tjugo i sex och när jag kom hem körde jag lite Zumba :) gött o röra lite på sig även om jag måste säga att jag känner mig sjukt osmidig och stel när jag försöker skaka höfterna i 110 km/h och samtidigt svänga armarna upp och ner i takt...
Nu har det blivit en skön tv-kväll som jag ska avsluta med en dusch och sen sova gott!

The element of freedom

2010-03-13 @ 15:39:32


Lyssna på "Distance and Time" också, eller varför inte hela skivan! Grymt bra, perfekt att ha på när man läser en bra bok.
"Inte enklare än så" av Kajsa Ingemarsson till exempel :)

Joggingtur i solen gone bad

2010-03-13 @ 15:07:02

Började dagen med att se filmen "Flickan från ovan" som jag velat se ett tag nu, har för övrigt läst boken tidigare, och det var en riktig snyftare vill jag lova! Se den, den va riktigt bra, men fruktansvärt hemsk så se till att ha näsdukar i närheten om du e känslig som jag. 5+++/5

Sen diskade jag och tänkte fortsätta dagen med en härlig joggingtur i solen. Drog på mig löparkitet och kände mig glad och taggad, var ju ett bra tag sen jag tränade nu. Efter några hundra meter insåg jag att det skulle bli svårt att springa där solen inte hunnit smälta bort isen för de var verkligen glashalt, så då var det bara att sakta ner och sen fortsätta igen. Efter tio minuter började knäna ömma, jävla skit tänkte jag men fortsatte. Men 20min fick räcka. Knäna klarar inte asfalt och nu efteråt inser jag att en joggingtur kanske inte e de bästa alternativet när man vill komma igång med träningen igen, speciellt inte när man har kassa knän. Nåja, nästa gång blir de powerwalk istället, tråkigare men skonsammare för knäna iaf.

Då e de Melodifestivalen ikväll, höjdpunkt och folkfest för många. Tror som många andra på Anna Bergendahl och måste säga att jag verkligen gillar låten.

Ha de gött!


Paris Fashion Week FW 2010

2010-03-12 @ 18:10:51
Bildspel ligger nu uppe på Modette
Check it out!

Casual friday

2010-03-12 @ 16:01:33
Jaha, dagens mest återkommande kommentar här på kontoret idag: "Mindy och Johanna har ni planerat att matcha idag lr?"
För självklart lyckades vi ta på oss samma färg på tröjan, och det är en ganska specell blålila färg så det syns liksom! Men men, skönt att vi praktikanter sticker ut för något iaf.

Förmiddagen har jag spenderat med att spana in kollektioner från modeveckan i Paris åt Modette, det kommer snart upp ett bildspel där, och eftermiddagen har gått åt till att försöka sortera kläder i garderoben till plåtningen på tisdag. Ska strax gå igenom lite inför de. Sen blir det väl att åka hem och ha en härlig fredagskväll framför tv:n. Rätt skönt ändå tycker jag. Speciellt eftersom jag faktiskt planerar utgång imorn, måste ladda för de.

Igår hände något helt fantastiskt. Jag fick ett telefonsamtal från Kompago (en PR-byrå i Jönköping) och efter att de läst mina texter i Kårsordet vill de nu att jag ska jobba extra som skribent för dom :) De låter hur bra som helst, jag blev väldigt glad. Vi får se vad det blir av det hela, ska dit nästa vecka iaf och prata lite mer.

Ha en mysig fredag!


Studentklänningar

2010-03-11 @ 09:35:05
Tips på snygga studentklänningar ligger uppe på Modette vilket nästan får mig att vilja ta studenten igen :P

Idag ska jag spendera dagen med att ringa in kläder och prylar till fotograferingen på tisdag, tänkte även ta mig tid och söka lite sommarkurser faktiskt. Har hittat en som heter kreativt skrivande som låter fantastiskt kul, det skönlitterära skrivandet är kanske något jag ska tag i igen :)

Have a lovely day!

Ha-begär klänningar

2010-03-10 @ 13:38:45




Ovan: Acne 1795kr, Acne 1795kr
Ida Sjöstedt (saknar pris) Ida Sjöstedt (saknar pris) 
Maria Westerlind 1999kr, Twist&Tango 799kr

Streetstyle

2010-03-10 @ 09:39:53

Igår begav sig jag och Johanna ut på söder för att hitta tjejer med skön stil att plåta - streetstyle. Några fick vi ihop iaf, kolla in det här på Modette



 

500 Muffins

2010-03-09 @ 12:56:31


När jag kom till jobbet i morse väntade ett paket och fyra små söta muffins vid min plats, hur mycket värmer det inte i hjärtat när man inser att någon uppmärksammar att man blivit äldre och visare :)  
500 Muffins är titeln på boken jag fick i present av Johanna (P1) och citronmuffinsen hade hon tro det lr ej bakat helt själv! Och Johanna är inte the baking kind om man säger så, det är kärlek :)

Är verkligen glad att Johanna är tillbaka idag, för även denna dag tycks bli grymt seeeg! Varför kan ingen kasta uppgifter över oss som dom brukar göra, och varför svarar ingen på vårt massmail-utskick...?
För första gången är jag utråkad, ja riktigt uttråkad faktiskt

...

...

...

Kvinnornas måndag

2010-03-08 @ 14:23:06
Jaha internatinella kvinnodagen dagen till ära, ska man fira?
Hmm ja jag kände mig nog lite extra kvinnlig idag för jag tog på mig lite för tajta byxor tror jag...

Dagens lunch, som vanligt från Ica, blev strömming och potatismos. Husman tänkte jag, det låter väl bra. Inte alls. Jag gillade det inte, mår fortfarande lite dåligt.

Det är en allmänt seg öppning på veckan tycker jag, jag känner mig väldigt likgiltig idag. Kanske är det gårdagens åldersfixering som tynger mig, jag är inte bara ett år närmare pensionen utan också ett år längre ifrån barndomen och det enkla bekymmersfria livet.
Nja eller så e det bara för att jag har lite halvsega arbetsuppgifter idag och Johanna tagit ledigt för att hjälpa sina föräldrar och flytta (Johanna vart va de nu dom skulle flytta igen? ;) och jag inte har nån att sitta och föra oseriösa konversationer med...

Jag sitter och börjar så smått på mina nya Dagens Industri-jobb som jag fått det hedersfulla uppdraget att göra, igen. Plåtar om två veckor så det är ingen panik men, lika bra att komma igång. Det är fyra olika jobb, vilket innebär 36 slagkraftiga rubriker att krysta fram.
Det första jobbet jag hjälpte till med kommer förresten i numret som kommer nu på fredag, i bilagan, så de får ni kolla!   
Annars så har jag tillbringat morgonen i gareroben med att packa kläder som ska skickas tillbaka, varit med på redaktionsmötet (alltid lika kul att sitta och lyssna på diverse utsvävningar om bl.a. flator och brunkräm) och ringt några samtal. Inte så stressigt alltså, e därför jag har tid att sitta och fundera över mitt liv (och skriva om det här)

Ska fortsätta filosofera nu, men missa för guds skull inte Svenska Hollywoodfruar som börjar igen ikväll! Det är ett måste, kommer bli morgondagens snackis garanterat ;)

Ciao!  

24=vuxen?

2010-03-07 @ 21:54:23
Jaha då var man ett år äldre, igen, 24 låter ju nästan lite vuxet lr vad tycker ni? Känner mig kanske inte lika vuxen :P
Hade en underbar födelsedag, firade med min älskling och vi åt tårta till frukost :D gott! Sen åt vi middag på Vapiano på Sturegatan, de va inte dumt de heller. Avslutade kvällen med att se en film och spendera den på egen hand. Antar att om är 24 år ska man väl klara av o va själv ibland också :)


Fick inte tag på rosa glasyr i år...lite besviken över detta, men visst smakade den lika fantastiskt!


Filmtips!

Precious- en film om en ung svart flickas tragiska uppväxt med fantastiska rollprestationer, ingen kan se den här filmen utan att beröras. Bl.a. ser vi Mariah Carey som en socialarbetare (i ett osminkat, ofördelaktigt utförande) kul att se henne i en seriös roll, även om jag faktiskt gillade Glitter (shocking lr!)
Se den om du nån gång tycker att ditt liv är lite jobbigt!


5/5

B-day söndag

2010-03-05 @ 09:57:35

Fredag Halvtid

2010-03-05 @ 09:32:16
Då har halva praktiken gått! Helt ofattbart, det är redan mars.
Jag har spenderat två dagar hemma nu, snorandes och mest liggandes på soffan i ett allmänt segt tillstånd (en blandning av rastlöshet och dvala skulle man kunna säga) men idag är jag tillbaka på jobbet. Hade kanske hoppats på att känna mig lite piggare än vad jag faktiskt är, men jag får göra så mycket det bara går iaf.
Ska försöka att inte stressa upp mig (jag brukar ju va så bra på de host host), trots att det är en del på att göra listan idag.

I eftermiddag får jag finbesök och hoppas på mkt daltande och tycka-synd-om-mig-jag-är-jättesjuk-fortfarande ikväll :)

Imorgon är det kalas. Jag ska ge mig på att baka en tårta igen, och det blir mycket sprit vill jga lova! Sen får vi se om det är någon som orkar ta sig ut till mig över huvud taget och om kvällen slutar i utgång eller nedgång haha :P

Ha en riktigt mysig helg, och grattis till mig!

Sjukdag 2

2010-03-03 @ 09:09:25
Ja då börjar förkylningen dra igång, och de e ingen liten sådan...huvudet är blytungt, näsan rinner och halsen gör fortfarande ont...gud vad jag klagar! Men lite synd är det allt om mig nu, för fy vad segt de e att ligga här hemma och inte orka röra sig...när man vet att man har saker på jobbet man borde få gjort.

Så igår såg jag klart Julie & Julia, en film med Meryl Streep och Amy Adams om en kock (lr tvåkockar egentligen),en blogg och generationsklyftor. Gillade den men nja, kanske inte tillräckligt mkt ändå, så den får 3/5 Se den om du gillar fransk mat och hemmafruar från 50-talet med pärlor runt halsen.

Sen såg jag Whatever works, en film av Woody Allen, den var väldigt udda (som hans filmer ofta kan vara) men jag gillade den iaf. Gillar hans filmer, de är inte som man förväntar sig. Den handlade om en gammal, bitter man som träffar en ung, naiv tjej och de hittar varandra på nåt sätt. Hur omständigheter kan förändra ens liv och om förbjuden kärlek, idioti och världskunskap. 4/5 Se den bara för att den inte kommer vara som du tror att den ska vara!


Don't mess with praktikanten!

2010-03-02 @ 13:57:11
Här kommer bilderna och Claes version av gårdagens plåtning,

läs hans blogg och få dig ett gott skratt!

Sjuk

2010-03-02 @ 09:50:29
Tisdag morgon, klockan är 04.00 och jag vaknar av att halsen är helt tjock. Det går inte att svälja, gör bara fruktasvärt ont och jag kan inte somna om. Lika bra att dra till jobbet tidigt tänkte jag när jag några timmar senare när jag hasade mig upp ur sängen, lagom trött. Så åter igen var jag först in på kontoret, kl 8. Och nu två timmar senare tror jag att jag har gjort vad som förväntas av mig idag  och tänker snart pysa hem och lägga mig på soffan och ta några panodil till. Huvudet dunkar och jag känner att febern är på gång...blä! Typiskt när de faktiskt finns lite och göra...men lika bra o se till att bli frisk, för till helgen ska ju jag ha mitt kalas och då tänker jag banne mig inte ligga sjuk!

Hade vatt trevligt med lite sympati nu, ni vet att jag gillar de när jag e lite sjuk...

Three by one

2010-03-01 @ 21:28:43
Ny artikel på Kings hemsida
Läs läs!!

10 timmar lång arbetsdag

2010-03-01 @ 20:30:12
Jag är helt sluuuut!!!
I morse kom jag för första gången först av alla till jobbet, klockan kvart i 8. Halv 9 skulle vi åka iväg på kostymplåtningen på studio Mjuklyx på söder, men ja vi kom iväg vid kvart i. Från 9 till 6 befann jag mig i studion och agerade assistent till Claes. Klädde på och klädde av modellen och höll ordning på kläderna helt enkelt. Det var en lååång dag. Halv 7 lämnade jag kontoret.
Är lite sliten nu.




Andra bilden visar accessoarbordet jag dukat upp och bilden bredvid föreställer rekvisitabordet. Det var med dessa "lekasaker" vi alla roade oss mest med under dagen. Tog några härliga bilder med pistolerna med kameran på jobbet, hoppas jag kan få tag på dom sen. Mkt roligt :)

När jag sedan äntligen kom hem var jag riktigt hungrig, och då måste man ju äta en ordentlig måltid, så smaklig spis på mig!

Kan meddela att jag inte orkade allt, men nästan iaf :P

Tips på nagellack!

2010-03-01 @ 20:13:24




Urban Outfitters har grymma lack som är lätta att pensla på och det räcker med ett   lager, alltså riktigt grym färg. Och inte nog med det för just nu är det köp två betalaför en! :) köpte mig ett silvrigt och ett som ser ut som mörkgrått betonggolv.