Kreativitet

2011-06-23 @ 09:58:01

Herregud vilken gårdag jag hade! Kreativa processer har fått en helt ny mening...Kan inte berätta mer än så. Men jag säger åter igen, håll alla tummar så får vi se hur det går! Har gjort allt jag kan i alla fall...

Midsommar kommer att firas i Mellbystrand, det blir traditionellt midsommarfirande med lekar och allt. Var ett tag sen jag gjorde det, ska bli skoj!

Annars är det jobb jobb i kalendern, mycket att göra men mycket lite tid.
Just nu är jag fast i slutet av den fantastiska boken "Älskade syster" av min favoritförfattare Joyce Carol Oates och kan inte riktigt fokusera på det jag borde göra. Varje gång jag läser en av hennes böcker blir jag lika förvånad, hur kan en människa formulera sig så...så naturligt vackert! För det är något vackert med hennes språk och sätt att skriva på. Ibland en aning udda men det är precis det jag gillar.

Sen blir det att börja på nästa bok, har en härlig hög som jag tänkte plöja i sommar. Inget plugg innebär tid till att läsa precis VAD MAN VILL!! Underbart!

Puss på er och glad midsommar!


Designar klänning för Nelly

2011-06-23 @ 09:30:21

Lite som att leka med klippdockor, och de gillade jag ju som liten...rösta bara för att det är en kul grej på nelly.com!


Mina designade klänning på NELLY.COM

Semesterfirare i Spanien

2011-06-14 @ 20:54:29

Här på balkongen spenderades mycket tid, mat och vin intogs och böcker lästes ut...

med denna utsikt förstår ni varför

poolområdet var inte dumt det heller, för lata dagar när vi inte orkade rulla ner till stranden vill säga



Självklart blev det paella mer än en gång, med tapas till förrätt

och mer vin


I Alicante blev det minsann fotboll också, och vilket stämning det var när Barca klassade ut United i CL-finalen :) ojojoj

JA JAG BRÄNDE MINA FÖTTER GANSKA MYCKET OCKSÅ!

Tack för en härlig resa mina vänner!!
- de e ingenting o hacka om!

Bye bye studentlivet

2011-06-14 @ 20:32:42
I fredags var äntligen dags, för examen. Och vilken fest det blev, fantastiskt roligt som jag brukar säga. Känns grymt konstigt att den här tiden i mitt liv är slut. Men samtidigt innebär det en början på något ännu större, förhoppningsvis.

Jag har varit seg med uppdateringen här på bloggen. Kanske för att jag haft tankar på en ny blogg...och bilderna från Alicante ligger på datorn och väntar...håll ut den som kan ;)

Nu är det dags för en sommar fylld av jobb i alla fall, eller ja den har ju redan dragit igång. Jag har tre sommarjobb nu, japp TRE jobb!! Ingen ledig tid här inte, vem behöver egentligen semester? Har förutom mina vanliga extrajobb även startat enskild firma då jag är sommarentrepenör på Science Park. Superkul känns det, och det är redan i full gång!

Till hösten är läget ännu oklart. Men, det ser inte helt hopplöst ut. Nej, jag har en del på gång men inget jag kan avslöja än. Jag säger bara så här, håll tummarna för mig så ska det nog gå bra :)

Puss på er så länge, kanske bli lite Alicante-bilder nu trots allt...