Många bollar i luften

2010-12-09 @ 21:19:49


Om ni vill höra lite skönsång från gårdagens Info-middag (jag och kv08-damerna sjöng trallvänlig jullåt med egenkomponerad text), klicka här :)
Mycket trevlig kväll för övrigt!
Kommer sakna en hel del fina människor nu i vår...

Idag är jag lite trött och förkyld och med tanke på att jag har tusen saker o göra, typ en flytt, en c-uppsats, en Lund-resa i helgen och ganska mycket jobb framöver o tänka på så har jag inte tid o va sjuk helt enkelt!
Så nej, jag e INTE sjuk! De e de jag intalar mig iaf...

Nu ska jag transkribera de sista tio minuterna intervju någonsin! lr till denna uppsatsen iaf :P
Imorn ska jag upp tidigt o flyttstäda lite i min blivande sambos lägenhet. Jippie! Sen blir de o börja skriva resultat och lördag = hej fina Lund, bröllopsfest och träffa liten bäbis för första gången, Bella.

Sova och just de äta, jo jag ska sova och äta nån gång också...har inte fått in de i planeringen än bara :S

Btw till våren läser jag "bloggens teori och praktik" samt "att skriva på nätet" på distans, då kanske jag blir riktigt grym på de här hehe ;)

Puss ♥

Lackat och klart

2010-12-04 @ 00:19:00


Köpte finfina lack idag, Bronze Green och Lamé Gold från Mavala. Mkt nöjd med mina inköp!

Kvällen spenderades på Rydbergs i Jönköping med Guldfynd-gänget och traditionsenligt julbord. Maten var väl helt okej (måste erkänna att jag egentligen inte e överförtjust i just julmat...sill o de där e väl ingen höjdare) men de bästa av allt va de stora grisformade skålarna med juleskum i baren :) där höll jag till! Haha nä men de va en trevlig kväll, de e trevliga damer jag jobbar med!



Den här filmen får avsluta kvällen när min kille e ute o härjar på kåren, måste säga att de e rätt mysigt och sitta uppkrupen i soffan med en stor filt och fina kisse vid min sida o titta på romantisk komedi all by myself...lite fjantig film dock måste jag ändå säga :P

Framöver blir de massor o göra. Flytt, mkt jobb och en hel del C-uppsats-skrivande...transkriberingen tar ju aldrig sluut!

Mina vänner, snart e de jul!!!