Grattis Mira!

2010-04-20 @ 16:14:46


Idag fyller min fina systerdotter 13 år!
Den här bilden är tillägnad dig sötnos ;)

Puss o kram från moster

Foundationtest på Modette

2010-04-15 @ 21:26:46
Läs min recension på Skönhetsbloggen

Praktikanterna bjuder på tårta näst sista dagen på King

2010-04-15 @ 21:24:30


En mycket välsmakande mango och passionstårta från Gunnarssons konditori och alltid lika trevlig stämning på redaktionen
(nu vet jag att de andra på redaktionen upptäckt att jag har en blogg...så bäst o passa sig för vad man skriver här haha)

Nä men de kommer faktiskt kännas riktigt vemodigt att göra sin sista dag imorn. Kommer sakna allt och alla häruppe!


Solar fötterna på min franska balkong en skön onsdag eftermiddag

2010-04-15 @ 21:13:57




En vägkorsning, parkering och tågräls är kanske inte den hetaste utsikten, men lite sol och vidöppna balkongdörrar förgyller ändå min vardag en härlig vårkväll i Huddinge. Liksom nya Elle i mitt knä, bleka bara tår och solglajjor på nosen!

Presstisdag

2010-04-13 @ 14:32:21


Idag har förmiddagen spenderats på stan, runt om på olika pressvisningar. Kolla höstkollektioner, kanske äta eller dricka något och sen få med sig en goodiebag när man går...helt okej!
Nu spenderas eftermiddagen med att avsluta några sista grejer och städa undan på skrivbordet.

Det är bara tre dagar kvar nu.

Och två pressdagar till.

Jag känner mig väldigt likgiltig inför allt. 

Igår kände jag mig lite nere också, då tog jag en kvällspromenad som visade sig vara en helt fantastisk idé!
Det var underbart vårväder och klar himmel och solen var precis på väg att gå ner. Fåglarna kvittrade och det luktade gräs, jag tänkte på fotbollsträningarna. Och saknade det så jag blev tårögd där jag gick längs med vägen...
Men det var just frisk luft jag behövde för att rensa tankarna och jag längtar verkligen efter att komma igång med träningen och ta på löpskorna och springa runt Munksjön igen. Jag mår inte bra när jag inte rör på mig, blir deprimerad och seg. 

Nästa vecka kommer bli en bra vecka. Det är vad jag intalar mig!
Och förhoppningsvis även morgondagen :P

♥  

Fina fredagen

2010-04-09 @ 16:13:41




Nu e de helg och jag avslutar veckan med lite nytt välbehövligt (pappa jag lovar) smink :)
En mascara från Lancome,hypnose drama, min gamla ville inte producera mer färg...och jag vet ju att man helst ska byta varannan månad så, nu var det verkligen dags! Och ett läppglans har jag inte köpt på jag vet inte hur länge, det här från Clinique (superbalm i färgen apricot) rekommenderades varmt och e både fuktgivande och fantastiskt fint.

Trevlig helg!

Goodiebag

2010-04-08 @ 21:39:52

Idag fick jag en påse med vitamindryck, smoothies och bars från Friggs. En trevlig överraskning en helt vanlig torsdag på kontoret.
Gillade Vitamino Beauty med blåbär och roobius!

Ikväll har det blivit mkt Top Model och The Hills-tittande för mig :P I'm stuck!
Imorn blir de antagligen en liten utgång, ska bli skoj. Får fira att vi äntligen fått ett projektarbete, som vi kommer börja med direkt efter prakitken, av King :)
Kommer inte kunna skriva så mkt om de här dock, men de ska bli riktigt skoj iaf!


"The rest is still unwritten..."

Glad Påsk

2010-04-07 @ 20:01:40
bil

Produktivitet

2010-04-07 @ 11:55:00
Var ju extremt slö igår, va därför de inte blev några bilder. Hoppas att jag e lite piggare ikväll :P

Har iaf haft en väldigt produktiv förmiddag och skrivit en del småtexter, och bilderna till träningsgrejen jag gör är klara! Great, en eftermiddag då jag ska krysta fram förhoppningsvis 24 klämkäcka rubriker...hmm, eller iaf 9!

Snart lunch och idag har jag lagat något alldeles extra...pyttipanna! haha vilken överraskning, NOT! 
Har iaf piffat upp den med svamp och ett stekt ägg :P

Jag börjar känna mig orolig för att praktiken snart e slut, som alltid när vardagen ska ändras får jag lite ångest. Samtidigt som man ständigt vill ha förändring vill man på ett sätt att det ska vara som det brukar (trygghet). Och jag har vant mig vid att vara här. Hmm, de blir nog bra till slut iaf. Som det alltid brukar bli :)

Har helt fastnat i The Hills-träsket! Det e Joels fel :P men kan inte sluta titta, har snart sett två säsonger (och då har jag ju redan sett en hel del på tv:n, men inte i följd så här). De e ganska dåligt, som allt beroendeframkallande oftast e, men ja jag måste titta!


  

Näst sista veckan...

2010-04-06 @ 17:06:12
Har varit lite dålig på att skriva under påskhelgen, har haft de väldigt mysigt iaf!

I torsdags åkte jag ner till Jönköping och på fredagsmorgonen vaknade jag med ett påskägg på huvudkudden :) Det var fullt med choklad och skum (allt som jag gillar!) och även biobiljetter till kvällen :) Så godisförbudet upphörde under påskhelgen och är nu on igen. Filmen vi såg var Alice i Underlandet (i 3D) och jag tyckte den va jättebra. Johnny Depp är hur bra som helst, as usual, och kläderna var såå fina!! Den får 4+/5  

På lördagen jobbade jag några timmar på Guldfynd och sen åkte vi till Skövde för att äta en påskmiddag jag sent kommer glömma. Det fanns allt och vi målade till och med ägg. Kommer inte ihåg senast jag åt en sån fin påskmiddag, mkt gott och trevligt!
Och kvällen fortsatte med drinkar och spel. På söndagen hann vi med en fika på stan och en tur ut till pappa i Sjötorp. Där fick vi mat och ananaspaj till efterrätt, och när vi kom tillbaka till Skövde var det mat (igen) och gissa vad vi fick till efterrätt då...? Jo ananaspaj igen :P Men det var i vilket fall fantastiskt gott! Kvällen avslutades med film och tårta och på måndagen åkte vi tillbaka till Jönköping och senare gick bilen åter till Stockholm.

Helgen får helt klart högsta betyg! 

Nu sitter jag på kontoret efter en ovanlig seg tisdag. Tycks inte få mkt gjort och är allmänt långsam. Har lite texter att skriva på som måste bli klara nu i veckan och nästa vecka har vi pressveckan att se fram emot. En rolig avslutning på praktiken :) Känns sjukt att de snart e över, lite vemodigt på ett sätt.
Ska springa och lämna ett par skor åt Pamela nu innan jag ska hem men ska försöka lägga upp lite bilder från helgen senare ikväll.

Ciao!



Vår och sommarkänslor hos Indiska

2010-04-01 @ 15:16:20
Kolla bilder på Modette

Avsked, presenter och påskhelg

2010-04-01 @ 11:23:32

Nu tar jag snart helg och åker ner till Jönköping. Måste bara få berätta om min gårdag.
När jag kom till kontoret stod en påse med texten "Till världens bästa praktikant" på min plats och den var fylld med fina grejer från min gulliga handledare.
Bl.a. det fantastiskt fina Chanel-rouget som jag valde ut till tjejfavoriter :) jag blev såå glad! Och jag fick en jättefin knallrosa plånbok, ett armband från Thomas Sabo och en klänning från Åhléns. Fick även en jättefin festklänning från H&M i förrgår som satt som en smäck (lägger upp bilder senare) 
Tusen tack igen!!
Det var Pamelas sista dag och hon bjöd på tårta. Den va superfin och rosa :) himla god och härligt bärig!
Tråkigt att hon slutar, men bara två veckor kvar för oss här nu.

Tiden går snabbt när man har roligt!

GLAD PÅSK

Grattis Mindy!

2010-04-01 @ 10:12:35



Nu har jag köpt min fina Acne blus och Twist&Tango klänning, jag är mycket nöjd :)
Tack!