Sömnlös i KL

2010-08-17 @ 03:50:47
Vecka 1, tisdag morgon

Jag har ju haft lite svårigheter med tidsomställningen sen vi åkte hit till KL. Sov inte på flyget och förutom första natten då jag sov 12 timmar i sträck har jag inte fått många timmars sömn.
Men men, de e kul o va här iaf. Det är roligt o testa på ny mat, än så länge tycker jag att det har varit väldigt gott. Vietnamesiskt bäst hittills!

Det är väl omöjligt att utelämna att shoppingen här är otrolig, de finns ingen ände på dessa shoppingmalls. Forever 21 i Pavilion har redan blivit en favorit vi måste återvända till minst 100 ggr! Och det går även att fynda i de billiga småbutikerna, handlade till exempel en jättefin mönstrad långklänning för ca 65 svenska kronor. Ja övrig shopping är också mkt billigare jämfört med hemma, ett par Converse går för ungefär halva priset här. Men de allra billigaste är ändå maten, man bli lika chockad varje gång man ska betala o en måltid går på under en tjuga. De gillar vi!

Efter två dagar med ganska flitigt shoppande känner vi att de e dags för en lugnare dag, antagligen vid poolen. Hoppas på lite sol så tjejerna kan få bättra på sin bränna som de önskat, kanske lite fel ställe o åka till för just sol o bad men...ja, dom kan ju försöka :P för egen del blir de nog inte så mkt färg iaf så lika bra o inte ens hoppas haha

Detta är andra morgonen jag sitter uppe när dom andra sover, ja Johanna är ju redan på jobbet så de e tyst och lugnt här. Dags o väcka tjejerna nu tror jag så att vi kan gå ner oh äta frukost bestående av indiskt bröd (som en blandning av pannkaka och omelett) med fresh juice till! Mmm jag börjar bli riktigt hungrig, har vatt uppe ett tag nu...

Ta hand om er!
Mindy

Gästblogg - Söndag i KL

2010-08-16 @ 13:15:21

Hej hej!

Nu har vi börjat bo in oss här hos Johanna i KL. Varmt o skönt ute, med några solglimtar. Eller en hel del idag. O åskskurar såklart... Just nu dundrar det utanför fönstrena o regnet öser ner. Hoppas det lugnar sig innan vi ska iväg o äta middag om ca en timme... Vi är inte helt sugna på att gå i ösregn. Regnkläder var det bara Mindy som fick med sig... Så gäller väl att sno dem först ;)

Annars så är allt bra här. Vi provar massa konstig mat. Japansk, malaysiskt o ikväll blir det vietnamesisk. Det är svårt här med dieten då Manuela inte äter fisk o Anna inte gillar asiatiskt... Ja, vi valde helt rätt land att besöka! Som tur är har vi hittat McDonalds, KFC o vi har sett Subway o Burger King med så vi överlever nog ;) Fast kanske med lite övervikt hem, o då inte bara i väskan...

För väskorna kommer packas fulla när vi ska hem. Shoppingen här är hur kul som helst, o det finns massor att välja på! Inte i storlekar dock, det mesta är one-size... Så tydligen är alla asiater lika stora. Eller?

På 30 minuter lyckades vi handla ca 14 filmer var. Bra jobbat av oss, o bara ca 300 kr fattigare. YIEY! Lovad bra kvalitet är vi också :)

Forever 21 finns här. Så jaaa... Pengarna spenderas för fullt med ett stort leende på allas läppar. Dock mindre glada i kassan då Forever 21 faktiskt har "riktiga" priser o inte ríktigt lika bra student-priser som resten av shoppingen.

Veckan som kommer ska vi försöka ta lite utflykter till vatten så vi får lite sol o bad. Även om det finns pool vid huset vore det kul att uppleva andra delar :) O så en trip till Singapore är planerad! Troligen till helgen. Där har vi blivit lovade ännu bättre shopping,fast till högre priser... Fast samtidigt, så känns allt väldigt billigt jämfört med Sverige nu... Eller vad sägs om taxi från flygplatsen (ca 1 timme) för 200 svenska kronor?! O då var det ändå en dyr taxi vi tog... Vi kan nog vänja oss vid det här. Hehe. Blir svårt att anpassa sig till Sveriges höga priser sen... En lunch för 65 kr känns inte lockande när vi här kan äta alla tre mål för samma pris...

Men jaa... Vi har det bra o trivs i värmen :)

Hoppas det regnar i sverige ;) hehe.

Puss o kram,
Manuela o Anna
(De två små smurfarna...)

Nedräkning

2010-08-13 @ 11:16:20
Bara några timmar kvar tills flyget lyfter nu, sitter hemma hos Anna i sthlm och uppdaterar en sista gång. När vi kom hit igår bjöds vi på på bubbel, grillad älg, korv och toast. Mkt gott!! :)

Manuela har fått sin andra twinerix-spruta, i sista sekund, och vi e redo för asiatiskt storstadsliv och tropisk hetta hehe

Ta hand om er och följ våra äventyr här ;)

Snart åker vi!!!

2010-08-10 @ 15:32:04


3 dagar kvar till resan nu, galet vad tiden går snabbt. Jag har så mkt o göra innan vi åker...men ändå blir jag så här seg och måste bara sitta och inte göra nånting alls ett tag :P

Har iaf lämnat in den sista uppgiften på kursen nu, känns skönt o ha det gjort!
Sen har jag fått ett nytt uppdrag från Kompago, och nu skriver jag modetips till Asexan som ska in innan jag åker. Skoj!

Tvättar för fullt samtidigt som jag försöker att packa...

Imorn jobbar jag mina sista timmar på Guldfynd för den här sommaren sen på torsdag åker jag och Manuela till Sthlm och Anna för att på fredag lyfta från Arlanda och åka vidare till Johanna och MALAYSIA!

Kan inte fatta att resan blev av, ska bli grymt o komma bort lite. Bara koppla av...

Kommer sakna min fina älskling massor!! ;)

Hasta luego!


En vecka i bilder

2010-08-03 @ 21:19:31


Late night fishing i Huskvarna



En helg i Lund. Här är min söta systerdotter Mira



och Mira med fina Sis, men tyvärr ingen bäbis än...



Tillbaka i Jönköping får jag finbesök och då bjuds det på varma mackor och vin...



...och efterrätt :)



Dagen därpå blir det jordgubbar vid vätterstranden



Anna är gästen, hur kan man inte vara glad i mitt sällskap haha ;)



eller när man äter goa bullar på en filt i solen :D



Äventyrsminigolf vid Rosenlundsbadet



Joel visar lilla Anna hur man ska göra



men de tar lite tid innan Anna får grepp om det hela



så plötsligt händer det - hole in one!!!



och jag håller mest i håven (när jag inte får golfbollar i huvudet...)



På kvällen blir de grillat



Joel sköter grillen, det är bäst så...



♥♥♥