No stress

2010-05-25 @ 16:33:07
Jag sitter i skolan och skriver, idag igen. Och det känns som att dagarna flyter ihop lite. Skriva, äta, träna, sova, skriva, äta, träna, sova...
Men just nu har jag 18 texter klara, 6 på gång och 4 inväntar svar...2 kommer göras i efterahand.
Och det e bara min del. För övrigt har vi en rapport att skriva, en presentation att förbereda och ett montervisning att genomföra, allt i nästa vecka!

Försöker behålla lugnet men visst e jag stressad nu. Men viss stress ska väl vara bra trots allt.
Mitt i allt de här ska jag ju flytta också, nu på lördag faktiskt, och det hjälper ju kanske inte till med allt stressande i övrigt. Även om jag nu längtar efter mina egna saker och att få ha något att kalla hemma. Mitt hem.

På fredag ska jag jobba och sen blir det Satc 2 med Anna, Manuela och Lotta. En dag försvinner där så det blir att sitta på söndag med de sista texterna och skriva ihop allt.

Träningen har gått bra iaf, även om jag börjar känna mig lite sliten. Förra veckan tränade jag 6 ggr! Kanske lite overkill, me jag va så taggad. Mindre taggad denna vecka, men 3 eller 4 pass ska jag nog klämma in. '

Nu ska jag lämna datasalen, ciao!

Nu är jag på gång

2010-05-18 @ 16:50:24
Har äntligen kommit igång med skrivandet till projektarbetet, känns helt okej nu. Det är helt klart genomförbart det här!
Satt i skolan hela dagen igår och idag satt jag i skolan några timmar på förmiddagen och sen har jag suttit hemma på eftermiddagen och mest sökt research och mailat folk

Och jag har verkligen kommit igång med träningen de senaste veckorna. Har gått på pass på Atlantis, Zumba Powerstep Aerobic Core och Body Balance bl.a. och jag har sprungit runt munksjön några gånger i mina nya löpskor. Dom är hur grymma som helst, känns hur lätt som helst o springa i dom.
Och man mår ju så mkt bättre när man tränar!
Fast idag har jag sjuuk träningsvärk i magen...efter core och body balance i söndags :P men det hoppas jag att jag ska skaka av mig på zumban om en timme.

Nu ska jag skriva lite till innan dess,

Ciao!

Travelin through

2010-05-08 @ 20:50:26
Jag har varit sämst på att uppdatera bloggen I know! Den enkla förklaringen är att det är ett helt annat liv jag lever nu när jag e tillbaka i Jönköping igen.
Vi har dragit igång med projektarbetet, där vi gör ett projekt för King och det är verkligen fullt upp! I fredags var vi på möte i Stockholm och samma dag åkte jag ner till Nyköping och vidare hem till pappa i Sjötorp där jag befinner mig nu.

Här blir jag ordentligt omhändertagen och Liliann lagar god mat till mig. Känns fantastiskt att bara kunna slappna av och inte behöva tänka på någonting. Det kan behövas med tanke på hur nästa vecka kommer se ut för min del.
På tisdag åker jag antagligen till Stockholm igen för att gå på Kings 100-fest på restaurang 1900 och sen åker jag tillbaka på onsdagen.
Det blir väldigt mkt resande och sen att man har sina tillhörigheter i en resväska (eller byrå) och är inneboende gör ju inte situationen lättare.
Lite rörigt nu, ge mig lugn!

Men jag ska inte klaga, själva inneboendet går förvånansvärt bra och trots den lilla bostadsytan vi nu delar (denna veckan också med en katt) går det bra och jag trivs jättebra med sambolivet :) Den 1:a juni får jag trots allt min egen lägenhet. Min alldeles egna på ett bra tag nu, och på ett sätt känns det också väldigt bra.

Lördagskvällen blir sportorienterad, nu är det handbollsfinal och snart börjar Barca-Sevilla. Jag dricker vin och det finns kex och ost nära till hands. Jag har det bra!