Gästblogg - Söndag i KL

2010-08-16 @ 13:15:21

Hej hej!

Nu har vi börjat bo in oss här hos Johanna i KL. Varmt o skönt ute, med några solglimtar. Eller en hel del idag. O åskskurar såklart... Just nu dundrar det utanför fönstrena o regnet öser ner. Hoppas det lugnar sig innan vi ska iväg o äta middag om ca en timme... Vi är inte helt sugna på att gå i ösregn. Regnkläder var det bara Mindy som fick med sig... Så gäller väl att sno dem först ;)

Annars så är allt bra här. Vi provar massa konstig mat. Japansk, malaysiskt o ikväll blir det vietnamesisk. Det är svårt här med dieten då Manuela inte äter fisk o Anna inte gillar asiatiskt... Ja, vi valde helt rätt land att besöka! Som tur är har vi hittat McDonalds, KFC o vi har sett Subway o Burger King med så vi överlever nog ;) Fast kanske med lite övervikt hem, o då inte bara i väskan...

För väskorna kommer packas fulla när vi ska hem. Shoppingen här är hur kul som helst, o det finns massor att välja på! Inte i storlekar dock, det mesta är one-size... Så tydligen är alla asiater lika stora. Eller?

På 30 minuter lyckades vi handla ca 14 filmer var. Bra jobbat av oss, o bara ca 300 kr fattigare. YIEY! Lovad bra kvalitet är vi också :)

Forever 21 finns här. Så jaaa... Pengarna spenderas för fullt med ett stort leende på allas läppar. Dock mindre glada i kassan då Forever 21 faktiskt har "riktiga" priser o inte ríktigt lika bra student-priser som resten av shoppingen.

Veckan som kommer ska vi försöka ta lite utflykter till vatten så vi får lite sol o bad. Även om det finns pool vid huset vore det kul att uppleva andra delar :) O så en trip till Singapore är planerad! Troligen till helgen. Där har vi blivit lovade ännu bättre shopping,fast till högre priser... Fast samtidigt, så känns allt väldigt billigt jämfört med Sverige nu... Eller vad sägs om taxi från flygplatsen (ca 1 timme) för 200 svenska kronor?! O då var det ändå en dyr taxi vi tog... Vi kan nog vänja oss vid det här. Hehe. Blir svårt att anpassa sig till Sveriges höga priser sen... En lunch för 65 kr känns inte lockande när vi här kan äta alla tre mål för samma pris...

Men jaa... Vi har det bra o trivs i värmen :)

Hoppas det regnar i sverige ;) hehe.

Puss o kram,
Manuela o Anna
(De två små smurfarna...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback